radyobir
radyobir

F. Bahçe'de kongre tarihi belli oldu

Fenerbahçe'de yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında başkan Aziz Yıldırım'ın Mehmet ALi Aydınlar ile yapılan sponsorluk anlaşmasının detaylarını anlatması bekleniyor. Sarı lacivertli ekibin başkan adayı Ali Koç'un da bugün önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Sarı-lacivertli kulübün olağan genel kurulunun 26-27 Mayıs'ta çoğunluk sağlanması halinde yapılacağını, çoğunluk sağlanmaması durumunda ise 2-3 Haziran tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın düzenleneceğini açıkladı.

27 Ocak 2018 12:06 | Kategori:

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Ocak ayı olağan toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı.

Bu toplantının asıl önemli detayı ise Aziz Yıldırım ve mayıstaki seçim öncesi adaylığını açıklayan eski yöneticilerden Ali Koç'un konuşacak olması. Mevcut başkan Yıldırım'ın, geçtiğimiz hafta kulüp tarihine geçen, Mehmet Ali Aydınlar ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasının detaylarını paylaşması bekleniyor.

Ali Koç'un da önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Mithan Yenigün, Mahmut Uslu, Alaattin Yıldırım, Önder Fırat, Şekip Mosturoğlu, Ozan Balaban, Nihat Özbağı, Metin Doğan, Selim Sapan, Ender Akkaya ve Serdar Erkan'ın yanı sıra Fenerbahçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ali Koç da katıldı.

Toplantıda 40, 50, 60 ve 70 yılını dolduran üyelere plaketleri ile gümüş ve altın rozetleri takdim edilecek.

SEÇİM TARİHİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Sarı-lacivertli kulübün olağan genel kurulunun 26-27 Mayıs'ta çoğunluk sağlanması halinde yapılacağını, çoğunluk sağlanmaması durumunda ise 2-3 Haziran tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın düzenleneceğini açıkladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI