radyobir
radyobir

F. Bahçe'de kötü gidişin sorumlusu kim?..

Osmanlıspor maçında da ilk golü yiyen taraf olduktan sonra puan kaybına uğrayan Fenerbahçe'nin bu sıkıntısı yeni değil. Sarı lacivertliler, 9 Mayıs 2015'ten bu yana skor dezavantajını lehine çeviremiyor. Teknik heyet ve futbolcular büyük soruna çare arayışında.

04 Ekim 2016 11:25 | Kategori:

F. Bahçe 9 Mayıs 2015 tarihinde oynadığı ve 3-2 kazandığı Sivasspor maçından beri ligde, kupada ve Avrupa’da geriye düştüğü 19 maçta da galibiyet alamadı.

Bu sendrom yüzünden lig ve Avrupa’da istediği yerlere gelemeyen sarı lacivertlilerin skor dezavantajını neden çeviremediği yoğun biçimde tartışılıyor.

Bir süredir çare aranan bu önemli sıkıntı Osmanlıspor maçında da gündemdeydi. Sarı lacivertliler geriye düştüğü Ankara deplasmanında tüm çabalarına rağmen kazanamadı ancak beraberliği yakalayabildi. Özellikle son dakikalarda gol yoğun biçimde aransa da bulunamadı.



PSİKOLOJİK BİR SORUN MU?

F.Bahçe’nin 19 maç üst üste geri düştüğü maçı çevirememesi takım karakteri açısından büyük bir zaafiyet göstergesi. Sarı lacivertlilerin çok uzun zamandır takım olarak geri dönüş başarısını gösterememesinin ardında psikolojik etkenler olabileceği belirtiliyor. Bu sıkıntı futbolcuların da gündeminde...

Takım içinde yapılan sohbetlerde geriden gelip maç kazanabilmenin önemi vurgulanıp çözüm aranıyor. Fenerbahçe geri dönüşleri başaramazken rakipleri ise bir çok maçta bu yolla önemli galibiyetler alıyor. Son olarak Galatasaray, Antalyaspor karşısında 1-0 geride götürdüğü karşılaşmayı kısa sürede attığı 3 golle 3-1 kazanmayı başardı...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI