radyobir
radyobir

F. Bahçe'de olağanüstü toplantı

Aykut Kocaman'ın istifa sinyali vermesinin ardından yönetim olağanüstü toplanıyor. Öncesinde ise Aziz Yıldırım'ın Kocaman'la görüşmesi bekleniyor. Yöneticilerin bir bölümü, 52 yaşındaki çalıştırıcının kararından vazgeçirilmesi taraftarı. Aykut Kocaman'ın yakın çevresine göre ise hocanın kararı kesin.

05 Kasım 2017 11:31 | Güncelleme :06 Kasım 2017 15:37 | Kategori:

Fenerbahçe, Osmanlı deplasmanından kötü bir futbol ve 1-1’lik beraberlikle ayrılınca işler karıştı. Aykut Kocaman maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bu başarısızlığın bir faturası olacak. Ben kendi adıma gerekeni yapacağım” diyerek istifa edeceğinin sinyalini verdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler yönetime çevrildi. Yönetim kurulu, bu konuyu masaya yatırmak adına bugün olağanüstü toplantı düzenleyecek. Toplantının öncesinde ise başkan Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman’la bir görüşme yapması bekleniyor. Bu görüşmede Kocaman, kararını başkana net bir şekilde iletecek. Yönetim kurulunun toplantısında ise bundan sonra yapılacaklar konuşulacak.

‘Değişiklik zarar verir’

Bu arada bir grup yöneticinin, hoca değişikliğinin takıma daha çok zarar vereceği ve bu nedenle deneyimli teknik adamın istifa kararından vazgeçirilmesi taraftarı olduğu kaydedildi. Aykut Kocaman’ın yakın çevresine göre ise 52 yaşındaki çalıştırıcının kararı kesin. Kocaman’ın artık takıma zarar verdiğini düşündüğü ve bu nedenle bir an önce yolları ayırmak istediği iddia edildi. Yönetim kurulu toplantısında, istifanın kabul edilmesi halinde temasa geçilecek teknik adamlar masaya yatırılacak.

Aragones’ten bile kötü başlangıç

Ligde 11 haftada 16 puan toplayabilen Aykut Kocaman’lı Fenerbahçe, 3 puanlı sisteme geçildikten sonraki en kötü 3. başlangıca imza atmış oldu. Sarı-Lacivertliler, Luis Aragones’li 2008-09 sezonunun bile gerisinde kaldı. İspanyol teknik adam yönetiminde o sezon 11 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplanmıştı. Sarı-Lacivertliler’in en kötü ilk 11 hafta performansı ise 4 galibiyet ve 3 beraberlik sonucu toplanan 15 puanla 1987-88 sezonunda yaşanmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI