radyobir
radyobir

F. Bahçe'de Ozan Tufan dönemi kapanıyor mu?..

Mehmet Topal'ın ilk 11'in değişmez ismi olmasıyla formasını tamamen kaybeden Ozan Tufan, bu konuda olumlu ya da olumsuz hiçbir yorum yapmıyor...

11 Aralık 2017 13:00 | Kategori:

Ağzını bıçak açmayan milli yıldız, son 4 lig maçında da dakika alamadı. Ozan'ın devre arası için sürpriz bir karara imza atacağı konuşuluyor. 

Mehmet Topal'ın ilk 11'in değişmez ismi olmasıyla formasını tamamen kaybeden Ozan Tufan, bu konuda olumlu ya da olumsuz hiçbir yorum yapmıyor...

OZAN TUFAN DÖNEMİ KAPANIYOR

Ağzını bıçak açmayan milli yıldız, 1-1 biten Osmanlıspor maçından sonra oynanan 4 lig maçında da dakika alamadı. İdmanları aksatmayan, işini yapmaya devam eden Ozan'ın devre arasında sürpriz bir şekilde takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

DEPORTIVO PEŞİNDE! 

Bu arada kısa bir süre önce Ozan Tufan'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'de yapılacak 8 numara transferi ve Eljif Elmas'a lisans çıkarılmasından sonra Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ı Mehmet Ekici ile beraber zorlu bir süreç bekliyor.

İlk 11'deki yerini kaybeden Ozan'la Deportivo ciddi şekilde ilgileniyor. İspanyol temsilcisi milli yıldızı 1.5 yıllığına kiralamak istiyor. Fenerbahçe'nin planı ise yedeğe düşen oyuncusunu çok iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarmak. Tabii Aykut Kocaman da onaylarsa...

Deportivo'nun bu ayın sonunda Ozan'ın transferi için girişimlerini hızlandıracağı, cezbedici bir kiralama teklifi ile sarı-lacivertlilerin kapısını bir kez daha çalacağı öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI