radyobir
radyobir

F. Bahçe'de sürpriz karar... Alper Potuk...

Fenerbahçe, devre arasında takviye yapabilmek için önce yabancı kontenjanını boşaltacak. Van Persie, Aatif, Fernandao ve Neustadter gibi isimler gözden çıkartıldı. Alper Potuk ise...

10 Kasım 2017 12:31 | Kategori:

Yeniden yapılanma dönemine giren Fenerbahçe'de kadroda radikal değişiklikler yaşanacak... Transferde öncelik sol bek ve çok yönlü hücumcu orta saha... Ayrıca stoper için de çalışma yapılacak. İşte detaylar...

Kadroda 14 yabancı bulunuyor. Ayrıca Eljif Elmas’a da ocakta lisans çıkartılacak. Devre arasında takviye yapmak için kolları sıvayan yönetim, önce kontenjanı boşaltmak için ter dökecek. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Van Persie ile görüşme yapılıp, alacağının bir bölümü karşılığında bonservisinin teklif edilmesi planlanıyor.

YERLİLER TOPUN AĞZINDA

 Süper Lig’den birçok talibi olan Aatif da gönderilecek isimler arasında yer alıyor. Yabancıların dışında; Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı gibi beklentilerin altında kalan yerlilerle de teklif gelmesi halinde yollar ayrılacak.

ALPER DÖNEMİ BİTİYOR...

 Ocak ayı için düşünülen tek takviye hücuma dönük çok yönlü bir orta saha oyuncusuydu. Başarılı oyuncu, sezon sonunda bitecek sözleşmesini geçtiğimiz ay uzatmıştı. Ancak Fenerbahçe’de beklediği forma şansını bulamayan Alper Potuk’un, artık ayrılmayı düşündüğü kaydedildi.

Sonradan oyuna girdiği maçlardaki formuyla eleştiri oklarının hedefi olan Alper, düzenli olarak oynamak için teklif gelmesi halinde bunları değerlendirmeyi planlıyor. 26 yaşındaki oyuncu ligde 8 maçta 335 dakika oynadı, 2 gol attı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI