radyobir
radyobir

F. Bahçe'den 2 transfer birden

Transferde eksiklerini tamamlamaya çalışan Fenerbahçe, rotasını İtalya'ya çevirdi. Bir transfer daha bitme aşamasına geldi.

17 Temmuz 2017 11:56 | Kategori:

17 yaşındaki büyük yetenek Eljif Elmas'ı bitiren sarı-lacivertli kulüp, bir transferi daha bitirme aşamasına geldi. Fenerbahçe aradığı oyuncuyu Serie A'da buldu.

Fenerbahçe Eljif Elmas'tan sonra Şili'li Mauricio Isla ile de son aşamaya geldi. Şili'li sağ bek ile yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindi. Cagliari forması giyen 29 yaşındaki oyuncu daha önce Juventus forması da giymişti

Sağ bekteki alternatifsizlikten yakınan Aykut Kocaman, Van der Wiel'den doğan boşluğu en az onun kalitesinde biriyle doldurulmasını istedi.

Kulübüyle 2019'a kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu, Juventus'ta oynadığı dönemde sükse yaptı. Isla'nin Fenerbahçe'ye gitmek için sözleşmesini fesh ettiği ifade edildi.

İtalyan basınının verdiği bilgiye göre Isla Fenerbahçe ile 3 yıllığına anlaşma sağladı. Yıldız oyuncunun yakın bir zamanda İstanbul'a geleceği kaydedildi.

İtalya Serie A'da 191 maç oynayan Güney Amerikalı, 7 gol atıp 29 asist yaptı. Isla sadece bir kez çift sarıdan kırmızı kart gördü.. Juventus'ta beklediği şansı bulamayan Isla Cagliari'de formasını geri kazandı ve geçtiğimiz sezon 35 maçta forma giydi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI