radyobir
radyobir

F. Bahçe'den Emre Mor atağı...

Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor için flaş bir gelişme gündeme geldi...

11 Aralık 2017 10:57 | Kategori:

Celta Vigo’da sürekli yedek kalan milli yıldız, sonunda isyan bayrağı açtı! Kanarya, sezon başında elinden kaçırdığı Emre’yi kiralamak için yeni teklif hazırlığı içinde...

Transferde önceliği sol bek ve orta sahaya veren Fenerbahçe, şartları uyması halinde kanatlara da bir oyuncu arıyor. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki isimlerden birinin de Emre Mor olduğu öğrenildi.

VALNUENA GİDİNCE...

20 yaşındaki milli yıldız için ortamın müsait olması, Fenerbahçe'yi bu transfer için gönüllü yapan etkenlerin başında geliyor. Valbuena'nın ayrılma ihtimali de bir diğer etken. sadece 55 dakika Celta Vigo'da bu sezon 8 lig karşılaşmasına çıkan Emre, sadece birinde ilk 11'de oynadı, onda da 55 dakika sahada kaldı.

Teknik direktör Juan Carlos Unsue, sakatlık dönüşü de oyuncuya az şans vermeye devam edince, ipler kopma noktasına geldi. Sürekli yedek kalan Emre'nin sonunda isyan ettiği, ciddi ciddi ayrılmayı istediği öğrenildi. F.Bahçe yönetiminin, Emre'yi satın alma opsiyonlu kiralamak için bir teklif paketi hazırladığı öğrenildi.

CELTA VIGO'DA UMDUĞUNU BULAMADI

F.Bahçe, çok istediği Emre'yi sezon başında Celto Vigo'ya kaptırmıştı. İspanyol ekibi, 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Dortmund'dan transfer ettiği genç yıldızdan umduğunu bulamadı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI