radyobir
radyobir

F. Bahçe'den Gomis'e teklif!..

Ali Koç'un, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara devre arasında başlayacaklarını söylemesiyle birlikte transfer harekatı başladı.

22 Aralık 2018 10:54 | Kategori:

Bu transfer için "Olmaz, mümkün değil" yorumları yapılsa da F.Bahçe'den çok flaş bir hamle geldi. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın eski golcüsünün transferi için resmi girişimlere start verdi.

DAMIEN COMOLLI'NİN KANKASI!

Sportif direktör Damien Comolli'nin, çok yakın arkadaş olduğu Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da bir araya geldiği öğrenildi. Comolli bu görüşmede Bafetimbi Gomis için teklifi de iletti.

AKLI İSTANBUL'DA KALDI

Alınan bilgilere göre sezon başında Al Hilal'e giden tecrübeli forvet İstanbul'a dönmeyi çok istiyor. Suudi kulübünün bu konudaki tavrı transferin de ​geleceğini belirleyecek.

Gomis, bu sezon Al Hilal forması giydiği 13 maçta 11 gol atma başarısı gösterdi. Fransız golcü geçtiğimiz sezon da Galatasaray forması giydiği 33 maçta 29 gol atarak Galatasaray'ın şampiyon olmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI