radyobir
radyobir

F. Bahçe'den Trabzon'a karşı hamle!..

Trabzonspor'un Giuliano hamlesine çok sinirlenen Sarı-Lacivertliler, hemen karşılık verdi ve sürpriz bir isme teklif götürdü.

14 Ağustos 2017 12:38 | Kategori:

Trabzonspor'un yaptığı şok edici hamleye rağmen Giuliano'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe'den rakibine misilleme geliyor...

Sarı-Lacivertliler ısrarla Roman Neustadter'i kadrosuna katmak isteyen Spartak Moskova'dan Trabzonspor'un gözdesi olan Serdar Taşçı'yı istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro'yu gözden çıkaran Rus kulübüne "6 milyon Euro ve Serdar Taşçı'yı verin" teklifini yaptığı belirtiliyor. Sarı-Lacivertliler eğer planını hayata geçirirse bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

Yönetim böylece hem savunma hattına yerli bir stoper almış olacak hem de Trabzonspor'a darbe indirecek. Spartak Moskova'nın da Fenerbahçe'nin masaya getirdiği öneriye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Yaklaşık 1 ay önce Trabzonspor yönetimiyle her konuda anlaşan Serdar Taşçı'nın da Fenerbahçe'de oynamaya oldukca sıcak baktığı belirtiliyor...

Spartak Moskova kulübü, uzun süredir görüştüğü Trabzonspor'a "Yeni bir stoper alıncaya kadar Serdar Taşçı'yı'ı bırakmayız" yanıtını vermişti.

Rus kulübünün Fenerbahçe'den Roman Neustadter'i transfer etmesi durumunda Türk futbolcunun transferine onay vermesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in bu hamlesine Trabzonspor'un tepkisi merakma bekleniyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI