radyobir
radyobir

F. Bahçe galibiyetle başladı

Zadar Doğuş Basketbol Turnuvası'nda Fenerbhaçe, Rus ekibi Lokomotiv Kuban'ı 88-67 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

23 Eylül 2016 07:09 | Kategori:

Bertan ERMAN

Zadar Doğuş Basketbol Turnuvası'nda Fenerbhaçe, Rus ekibi Lokomotiv Kuban'ı 88-67 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. 

Maç, her iki takımın da bulduğu 3 sayılık basketlerle başladı. Ancak sarı lacivertliler maçın başından itibaren üstünlüğünü koymaya başladı. Datome ve Bogdanoviç'in bulduğu basketlerle farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe, ilk çeyreği 29-20 önde tamamladı.

2. çeyrekte Lokomotiv Kuban, Matt Janning ve Kevin Jones ile maça ortak olmaya çalışsa da, Datome ve Udoh'un önderliğindeki Fenerbahçe'ye direnemedi. Sarı lacivertli ekip, Rus temsilcisi karşısında devre arasına 53-37 önde girdi.

3. çeyrekte rakibine oyununu kabul ettiren sarı kanaryalar, Udoh, Vesely ve Bogdanoviç'in bulduğu sayılarla farkı 20'li hanelere çıkardı ve son çeyreğe 76-54 üstünlükle girdi.

Son çeyrekte oyunun tüm kontrolünü ele geçiren Fenerbahçe, Lokomotiv Kuban'ı 88-67 mağlup etti.

4 oyuncusu çift hanelerde skor üreten Fenerbahçe'de kenardan oyuna giren Jan Vesely 15 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu. Ekpe Udoh 13 ve Luigi Datome 12 sayıyla sarı lacivertli ekibin galibiyetine katkıda bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI