radyobir
radyobir

F. Bahçe Lazar Markoviç'i geri alıyor

Altınordu'dan Berke Özer ve Barış Alıcı'yı renklerine bağlayan sarı lacivertliler, eski oyuncusunu da geri getiriyor...

12 Temmuz 2018 14:16 | Kategori:

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fanatik'in; goal.com'un İngilizce yayım yapan sitesine dayandırdığı habere göre Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Sırp oyuncusu Lazar Markovic'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Liverpool gelecek planlamasında yer vermediği Markovic'i 2015-16 sezonunda Fenerbahçe'ye; ardından Sporting Lizbon, Hull City ve Anderlecht'e kiralamıştı.

İngiliz ekibinin, sözleşmesi 2019'a kadar devam eden 24 yaşındaki oyuncuyu bir kez daha kiralık göndermeyi planladığı ve sarı lacivertli ekibin bu karar üzerine harekete geçtiği öğrenildi.

Son olarak Belçika ekibi Anderlecht'te oynayan Markovic, burada çıktığı 8 resmi karşılaşmada 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Markovic, 2015-16 sezonunda Fenerbahçe formasıyla çıktığı 21 resmi maçta ise 2 gol, 3 asistle oynamıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI