radyobir
radyobir

F. Bahçe Nijeryalı yıldızı kiraladı

Son olarak Sadık Çiftpınar ile savunmaya takviye yapan Fenerbahçe, kanatlara da bir takviye yapmak istiyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

19 Ocak 2019 12:05 | Kategori:

Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar'ın ardından kadroya ikinci takviyesini yaptı. Habere göre, Fenerbahçe, Chelsea’den 28 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Victor Moses’i 1,5 yıllığına kiraladı.

Bu transferin, Pazartesi günü açıklanacağı belirtildi. 28 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, kariyerine Crystal Palace formasıyla başladı. Wigan, Liverpool ve West Ham gibi takımlarda forma giyen Moses, son olarak kariyerini Chelsea’ye geri döndü.

Nijeryalı futbolcu bu sezon Chelsea forması ile 6 maça çıktı ve gol ya da asist yapamadı. Transfermarkt verilerine göre Victor Moses’in bonservis bedeli 18 milyon Euro’dur.

Victor Moses, futbol kariyerindeki en büyük çıkışı 2012/13 sezonunda Chelsea ile yaptı.

Yıldız oyuncu, 2012/13 sezonunda mavilerle çıktığı 42 maçta 10 gol kaydetti. Nijeryalı oyuncu, aynı sezon 2 tane de asist yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI