radyobir
radyobir

F. Bahçe'nin uçağı acil iniş yaptı!..

Fenerbahçe'yi Manchester'e götüren uçağın sol ön camını tamamen kaplayan bir çatlak meydana geldi. Pilot Budapeşte'ye acil iniş yaptı. Uçakta bulunan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök son bilgileri paylaşıyor. Manchester United Kulübü de olay üzerine bir mesaj yayınladı.

19 Ekim 2016 13:42 | Güncelleme :19 Ekim 2016 16:39 | Kategori:

Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu kafile uçağın içinde yeniden kalkış için Budapeşte'de bekliyor. Bora Jet'ten yeni bir uçağın geleceği ve Fenerbahçe'yi Manchester'a taşıyacağı belirtiliyor.  Yolcu uçaklarının kokpit camları 5 ayrı katmandan oluşuyor. Kalınlığı 4 ile 7 cm arasında değişen bu camda çatlama olduğundan pilotlar risk almıyor ve acil iniş yapıyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre kafilede herhangi bir olumsuzluk yok. Endişe verici bir durum da yok. 

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe resmi internet sitesinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Fenerbahçemizi İngiltere’nin Manchester kentine götüren uçak, ön camına kuş çarpması nedeniyle Budapeşte’ye acil iniş yaptı."

MANCHESTER UNITED MESAJ YAYINLADI

Fenerbahçe sosyal medya hesabının yayınladığı bu tweetin ardından Manchester United'ın Twitter hesabından, "Güvenli bir yolculuk dileriz, yakında görüşmek üzere" mesajı paylaşıldı.

İKİNCİ UÇAK BEKLENİYOR

Fenerbahçe'yi taşıyan uçağın Budapeşte'ye acil iniş yaptığının duyulması üzerine Borajet Havayolları, İstanbul'dan ikinci bir uçağı Budapeşte'ye doğru yola çıkardı. Bu uçak Budapeşte'deki kafileyi alarak Manchester'a ulaştıracak. Borajet'in İstanbul'dan gönderdiği yeni uçağın 16.40'ta Budapeşte'ye ulaşması bekleniyor. Manchester'daki havaalanında trafiğin yoğun olması nedeniyle kafile, uçak geldikten sonra da bir süre daha Budapeşte'de beklemeyi tercih edebilir. Kafile Budapeşte'deki alanda ayrılan özel bölümde dinleniyor. Yiyecek ve içecek temini konusunda sıkıntı yaşanmıyor. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerden bazıları da kafile ile birlikte yer alıyor.

Medya programına göre Teknik Direktör Advocaat ve bir futbolcu TSİ 20.00'de basın toplantısında katılacaktı. Son antrenman da Old Trafford'da 20.30'da yapılacaktı. Bu programın bu şartlar altında rötar yapması bekleniyor. Belki de basın toplantıları düzenlenmeden direkt yarınki maça çıkılabilir.

Antrenman programının aksaması kafilede ister istemez gerginlik yarattı. Takımın bu akşam idman yapıp yapamayacağını kimse bilmiyor. Bu da teknik heyet ve futbolcularda strese yol açtı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI