radyobir
radyobir

Fabrikayı plaja çevirdiler

Funda Arar geçtiğimiz Ağustos ayında çıkarttığı ve büyük beğeni toplayan 'Arabesk' albümünün 3'üncü klibini bugün müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının klibi için, 13 ton kum kullanılarak, bir fabrika kumsala dönüştürüldü.

03 Nisan 2019 15:29 | Kategori: Magazin

Başarılı yorumcu Funda Arar, Müslüm Gürses’le efsaneleşen, sözü ve müziği Cevdet Bülbül imzası taşıyan ve düzenlemesini bu albüm için Febyo Taşel’in özel olarak hazırladığı ‘Bakma Bana Öyle’ isimli şarkının klibiyle sevenleriyle buluştu. 

Yönetmenliğini İdil Dizdar ve Said Dağdeviren’in yaptığı klip için Ayazağa’da bulunan kullanılmayan bir fabrikaya 13 ton kum getirtildi. Adeta bir plajı andıran set alanında yaklaşık 13 saat süren çekimler boyunca Arar, Songül Sarpbaş imzalı kostümleriyle göz kamaştırdı. ‘Bakma Bana Öyle’ bugün (03.04.2019) tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yerini aldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI