radyobir
radyobir

Facebook Çin'i yakaladı

Sosyal medyanın en popüler sitesinin aktif kullancı sayısı 1,35 milyar oldu. Facebook, artık 1,35 milyarlık nüfusuyla dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin'in nüsufusyla aynı sayıda üyeye sahip.

30 Ekim 2014 11:24 | Kategori:

Bu yılın 3’üncü çeyreğine ait mali verileri açıklayan Facebook, kullanıcı sayısındaki artış hakkında da bilgilendirme yaptı.
Yapılan açıklamaya göre, Sosyal medyanın en çok üyeye sahip olan sitesi olan Facebook’un kullanıcı sayısı, dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin’in nüfusunu yakaladı.
Yapılan açıklamaya göre, Facebook'un aktif kullanıcısı sayısı, bir önceki döneme göre gözle görülür bir artış gösterdi. Yeni verilere göre, siteye ayda en az bir defa giriş yapan kullanıcıların sayısı 1,35 milyar oldu.
1,35 milyarlık nüfusuyla dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin’in nüsufunu yakalayan Facebook, bu alandaki kendi rekorunu da kırmış oldu.
Facebook hesaplarına her gün bağlanan kişilerin sayısı ise, bir önceki döneme oranla yüzde 5 arttı. Yeni verilere  göre, her gün 864 milyon kişi Facebook’a giriş yaparak siteyi kullanıyor.
Facebook'u 2004 yılında henüz bir üniversite öğrencisiyken kuran Mark Zuckerberg, konuyla ilgili "İnsanları birbirine bağlamak için yatırım yapmaya devam edeceğiz” yorumunda bulundu.

Etiketler
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI