radyobir
radyobir

Falcao için sponsor aranıyor

Galatasaray, dünya yıldızı forveti Radamel Falcao'yu kadrosuna katmak için Emre Akababa transferinde izlediği yolu takip edecek.

29 Aralık 2018 12:30 | Kategori:

Devre arasında kadrosuna iki golcü katmak isteyen Galatasaray, gözünü 32 yaşındaki Radamel Falcao’ya dikti. Sezon başı Emre Akbaba’yı bir sponsor firmanın desteğiyle renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, Kolombiyalı futbolcunun transferini de aynı şekilde bitirmeyi hedefliyor.

Ocak ayında kadrosuna 2 golcü birden katmak isteyen Galatasaray, Monaco’da forma giyen Radomel Falcao’nun transferini gerçekleştirmek için çalışmalara başladı.

Fransız kulübü, Galatasaray’ın gündemine aldığı yıldız futbol cuyu herhangi bir bonservis ücreti talep etmeden, bedelsiz bırakmaya hazır olduğunu belirtti. Yani Monaco; FFP kriterleri kapsamında UEFA’nın bonservis kısıtı koyduğu Galatasaray’ın beklediği yanıtı vermiş oldu. Bedelsiz oyuncu almak ya da kiralamak isteyen sarı kırmızılılar için Falcao yolu açıldı.

TALEP ETTİĞİ RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Galatasaray, Monaco’dan istediği yanıtı alırken, Radamel Falcao’nun istediği yıllık ücret problem yarattı. 32 yaşındaki dünyaca ünlü santrfor, sarı kırmızılardan 1.5 yıl için 12 milyon Euro talep etti.

Falcao, Monaco’da vergiler haricinde kazandığı paradan daha azını kabul etmeyeceğini bildirdi. Kolombiyalı’nın 12 milyon Euro’luk isteği ise Galatasaray cephesinde deyim yerinde ise dudak uçuklattı. Bu noktada başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, planlarını yeniden şekillendirdi.

TRANSFER İÇİN SPONSOR ARANIYOR

Galatasaray, Falcao için öncelikle transferin maliyetinin yarısını üstlenebilecek bir sponsor bulmak istiyor. Bir diğer strateji ise, maliyette indirim yaptırmak..

Fatih Terim’in de şartların oluşması hâlinde Galatasaray’da görmek istediği  Falcao hakkında yönetim şimdi hummalı bir çalışma ile kaynak arayışında...

Emre Akbaba’nın Aytemiz Alanyspora’dan transferini NEF’in katkılarıyla tamamlayan Aslan, Kolombiyalı yıldızı da aynı şekilde almak için sponsor arayışına girdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI