radyobir
radyobir

Faslı oyuncu Cimbom yolunda

Galatasaray ile Sivasspor, Faslı oyuncu Aatıf Chahechouhe için masaya oturuyor. Sarı kırmızılı kulüp, Aatıf Chahechouhe için Yiğido'ya takas paketi teklifinde bulunacak.

14 Haziran 2015 17:52 | Kategori:

Geçtiğimiz hafta Kulüpler Birliği toplantısından önce, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı bizzat arayarak, Faslı oyuncuya talip olduklarını bildirdi. 

Odyakmaz ile Cüneyt Tanman en geç Salı günü bir araya gelip bu transferin şartlarını masaya yatıracaklar. 48 saat içinde gerçekleşecek olan görüşmede Sivasspor, Aatıf Chahechouhe için Galatasaray’dan para değil oyuncu talebinde bulunacak. 

Trabzonspor'un da istediği futbolcu için elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray, bu transferi 1-2 gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI