radyobir
radyobir

Fatih Öztürk sezon sonu G. Saray'da

Aslanın devre arasında istediği Fatih Öztürk 6 ay rötarlı da olsa sarı kırmızılı formayı giymeye artık çok yakın... 32 yaşındaki eldiven, dün Akhisar'da kadro dışı bırakılırken, sezon sonu Galatasaray'a katılacak.

01 Mart 2019 08:46 | Kategori:

Galatasaray’ın Emre Taşdemir ile birlikte ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak alamadığı kaleci Fatih Öztürk, kulübü Akhisarspor ile yollarını ayrıma noktasına geldi. Zira tecrübeli kaleci dün Akhisarspor’da kadro dışı bırakıldı. Sezon sonunda kontratı bitip boşa çıkacak olan Öztürk’ün mayıs ayında imzayı atması için geri sayıma geçildi.

28 MAÇTA OYNADI

Hürriyet 8 Ocak’ta Galatasaray’ın Fatih Öztürk’ü de kadrosuna katmak istediğini duyururken, sarı kırmızılıların ‘Bonservis sorununu çöz ve imzayı at’ ifadesi kullandığı tecrübeli kaleciyi kulübü Akhisarspor bırakmamıştı. Ligin son sırasında yer alan yeşil siyahlıların yeni sözleşme talebini reddeden 32 yaşındaki kaleciye teklifler de gelmeye başladı. Ancak sezon sonunda bonservisini eline alacak olan Fatih’in gelen tekliflere olumsuz yanıt verdiği ve Galatasaray’a imza atacağı ifade edildi. Tecrübeli kaleci bu sezon 28 maçta oynadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI