radyobir
radyobir

Fatih Terim'e G. Saray'da muhalefet var!..

Galatasaray'da taraftarların Fatih Terim baskısı artsa da bazı yöneticiler başkan Dursun Özbek'in İmparator'u takımın başına getirmesine karşı çıkıyor.

07 Ağustos 2017 11:21 | Kategori:

Galatasaray'da yüksek maliyetli transferlere karşın takımın hazır görüntü vermemesi taraftarların Fatih Terim baskısı kurmasına neden olurken, kurt hocayla görüşmeye hazırlanan Dursun Özbek içeriden darbe yedi.

Sarı kırmızılı kulüpte iki yıl içinde yönetimden Cüneyt Tanman, Tayfun Demir, Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer istifa etmişti.

Dursun Özbek'i yeni istifa dedikoduları ile üstü kapalı olarak tehdit eden bazı kurmayların, 4 yöneticinin daha istifa etmesi durumunda tüzüğe göre otomatik olarak seçime gitme kuralını hatırlatıp, başkanın, Terim'le görüşmesini engelledikleri iddia edildi.

Yine aynı yönetici ve bazı profesyonel idarecilerin, "Terim gelirse değil bizi, sizi bile Florya'da sokakta istemez" dedikoduları ile Özbek'in kafasını karıştırmak istedikleri, Barça'dan kiralık olarak geri döndürülmek istenen Arda'yı da hatırlatıp, "Terim gelirse, Arda gelmez" diyerek kazanı kaynattıkları ortaya çıktı.

Bu dedikodulardan bunalan başkanın, ilk yönetim kurulu toplantısında konuyu gündeme getirip, bazı önemli kararlar alabileceği bildirildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI