radyobir
radyobir

Fatih Terim, Emre Mor'da ısrarlı!..

Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yapan ve ligi ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, devre arasında eksikleri kapatmak için kolları sıvadı.

28 Aralık 2017 12:15 | Kategori:

Florya'ya kapanan tecrübeli çalıştırıcı, hem gidecek hem de yeni alınacak oyuncuları belirleyecek ve bunu rapor halinde Başkan Dursun Özbek'e sunacak.

Transfer için ilk hedefin sol bek olmasını isteyen Fatih Terim, scout ekibiyle de görüştükten sonra geniş bir listeyi Özbek ile paylaşacak. Sol açık ve forvet arkasında da takviyeye ihtiyaç olduğu düşünülürken, kadroda bulunan oyunculara teklif gelmesi halinde takas formülünün de devreye sokulabileceği belirtildi.

Fatih Terim'in aklındaki en önemli isimler Hakan Çalhanoğlu ve Kaan Ayhan.

Kiralık olarak teklif sunup, kadrodaki yerli oyuncu kalitesini arttırmayı düşünen sarıkırmızılılar, gerçekleşecek transfer toplantısından sonra resmi girişimlere başlayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI