radyobir
radyobir

Fatih Terim'i telefonla kim aradı?..

Süper Lig'de derbide Beşiktaş'a 3-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Tudor tartışılıyor. Fatih Terim'in adının yüksek sesle konuşulduğu Sarı kırmızılı ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı.

03 Aralık 2017 10:55 | Güncelleme :03 Aralık 2017 10:59 | Kategori:

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Tudor tartışılıyor. Büyük maçlarda alınan başarısız sonuçlar sonrası sarı kırmızılı taraftarlar Hırvat hocaya büyük tepki gösterdi.
 
Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penpe, Fatih Terim ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Penpe, canlı yayında "Şu an Fatih Terim ile telefon görüşmesi yapılıyor" ifadelerini kullandı.
 
TARAFTARDAN TERİM PROSTESTOSU

Florya'ya Fatih Terim'in fotoğraflarıyla gelen taraftarlar, Yönetim istifa ve İmparator Fatih Terim diye bağırdılar. Galatasaray taraftarı, Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı derbi maçın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak, Yönetim istifa ve İmparator Fatih Terim şeklinde tezahürat yaptılar. Taraftarlar ayrıca, yanlarında Fatih Terim'in de fotoğrafını getirerek tepki gösterdi.
 
Maç sonrası tesislerin önünde toplanmaya başlayan Sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim ve futbolcuları protesto etti. Taraftarlar, uzun süre yönetim istifa ve İmparator Fatih Terim şeklinde tezahürat yaptı. Sarı-kırmızılılar ayrıca, yanlarında getirdikleri Fatih Terim'in fotoğrafını basın mensuplarına göstererek protestolarını sürdürdüler.
 
FATİH TERİM'İN FOTOĞRAFI TESİSLERİN DUVARINA YAPIŞTIRILDI

Öte yandan taraftarlar, yanlarında getirdikleri Fatih Terim fotoğraflarını, tesislerin duvarlarına yapıştırdı

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI