radyobir
radyobir

Fatih Terim'in planı belli oldu

UEFA'nın, "Sattığın kadar al" kısıtlaması getirmesiyle oyuncu satışı yapmadan bonservis bedeli ödeyerek transfer yapamayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, her türlü ihtimale karşı hazırlığını yaptı.

15 Haziran 2018 09:47 | Güncelleme :15 Haziran 2018 09:53 | Kategori:

Kulübe önemli bonservis geliri getirebilecek Gomis, Feghouli, Macion, Belhanda ve Rodrigues gibi oyuncuların kalması olasılığını hesaplayan Terim, yönetimle görüşerek, Nagatomo dışında hepsi bedelsiz ya da kiralama modeli ile 4 takviye istedi. "Kulübeyi güçlendirelim yeter” diyen tecrübeli hocanın planları şöyle:

SADECE NAGATOMO

1- G.Saray’da transferi en mümkün görünen isim Gomis... Menajeri Çin kulüpleri ile görüşen Fransız golcü başta olmak üzere yıldız oyuncular gitmezse Fatih Terim, bonservis bedeli ödenerek tek bir oyuncunun alınmasını istedi: Yuto Nagatomo... Terim, Japon sol bekin alınması için Tolga gibi kadroda düşünmediği oyuncuların satışı veya kiralanması ile bütçede en azından Nagatomo için yer açılmasını istedi.

TECRÜBELİ BİR YEDEK KALECİ

2- Terim, kulübede Muslera’nın arkasında olacak, ciddi anlamda Uruguaylı file bekçisine alternatif olabilecek nitelikte bir kaleci alınmasını istedi. Terim, özellikle tecrübeli, kaleye geçtiğinde güven veren bir file bekçisi istiyor.

GOMIS’IN ARKASINA BİR GOLCÜ

3- Terim, özellikle forvet bölgesinde sıkıntı yaşamamak için Gomis’e alternatif olabilecek potansiyelde bir santrfor alınmasını planlıyor. Tecrübeli hoca, takımda kalacak bir Gomis’e seçenek oluşturabilecek ve rekabeti yükseltecek bir golcü gerektiğinin altını çizdi.

YA NDIAYE YA DA 8 NUMARA

4- Orta saha hattında kadro zenginliğini artırmak zorunda olduklarını belirten Terim, 8 numara transferi istedi. Bu noktada Badou Ndiaye’nin kiralanmasını isteyen tecrübeli teknik adam olumsuz bir haber çıkması halinde dahi orta sahaya mutlak oyuncu alınmasını istiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI