radyobir
radyobir

Fatih Terim kimleri istiyor?..

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hem lig hem Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmayı hedeflerken, 5 transfer daha yapmak istediklerini söyledi.

14 Temmuz 2018 12:36 | Kategori:

Fatih Terim'in istediği "5 transfer" için en güçlü adaylar kimler? İşte Fatih Terim'in "5 transfer" için listesinde bulunan yıldızlarla dolu o aday listesi...

DENAYER - Galatasaray, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Jason Denayer'i kadrosunda tutmak istiyor. Sarı-kırmızılı takım öncelikle Belçikalı oyuncuyu kiralamak istiyor ancak City'nin oyuncuyu kiralamak istememesi nedeniyle bonservis pazarlıkları devam ediyor. City'nin yüksek bonservis istemesi halinde Galatasaray diğer alternatiflere yönelecek.

ERCE KARDEŞLER - Fatih Terim ve Abdurahim Albayrak daha önce yaptıkları açıklamalarda da bir Türk kaleci istediklerini dile getirmişti. Bu bölge için Karabükspor'dan Çağlar Akbaba ve Altınordu'dan Erce Kardeşler isimleri ön plana çıkıyor.

ÖMER TOPRAK - Son dönemde adı Galatasaray ile anılan Dortmund forması giyen Ömer Toprak için sarı-kırmızılılar nabız yoklamaya devam ediyor.

KURT ZOUMA- Bonservisi Chelsea'de olan ve Chelsea'de düzenli forma şansı bulamadığı için geçen sezonu Stoke City'de kiralık geçiren Kurt Zouma da listenin başındaki isimler arasnda yer alıyor. Galatasaray, 23 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuma katmak istiyor.

YERRY MİNA - Fatih Terim'in ilgilendiklerini açıkladığı ender isimlerden Yerry Mina, özellikle Kolombiya Milli Takımı ile Dünya Kupası'ndaki performansıyla dikkat çekti. Barcelona'nın Mina'yı elden çıkarmak istediği biliniyor ancak Kolombiyalı oyuncunun talip sayısının çokluğu bu transferin kolay olmadığını gösteriyor.

KAMİL GLİK - Monaco'dan ayrılması muhtemel olan Kamil Glik de Galatasaray'ın listesinde yer alıyor. Oyunu ile ilgilenen birçok takım bulunurken, Monaco'nun kiralamaa sıcak bakmaması halinde bu transferin bonservisle gerçekleşme ihtimalinin düşük olarak görünüyor. Glik'in menajeri de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Polonyalı oyuncu ile ilgilenen kulüpler olduğunu ve bir ayrılık yaşanabileceğini belirtmişti.

BENNACER - Galatasaray ile adı sürpriz bir şekilde anılmaya başlayan Empoli'nin genç orta saha oyuncusu Bennacer için de nabız yoklamalar devam ediyor. Ancak Empoli'nin geçen sezon takımın Serie A'ya yükselmesinde önemli rol oynayan Bennacer'i düşük bir bedelle elden çıkarması da beklenmiyor.

BADOU NDİAYE - Sezon ortasında Stoke City'e giden ancak takımı küme düşen Badou Ndiaye, Fatih Terim'in orta saha için düşündüğü ilk hedef. Abdurrahim Albayrak'ın da daha önce ilgilendiklerini açıkladığı Ndiaye için Galatasaray, kulübü Stoke City ile ciddi şekilde görüşmelerini sürdürüyor.

NURİ ŞAHİN - Fatih Terim'in orta saha için düşündüğü Türk oyunculardan Nuri Şahin'in Alman basınında yer alan haberlere göre Dortmund'dan ayrılma ihtimali bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım da Nuri Şahin'i isteyen kulüpler arasında ilk sırada yer alıyor.

IMBULA - Galatasaray'ın gündemine geçtiğimiz sezonda da gelen Imbula için sarı-kırmızılı takım beklemde... Geçen sezonu Toulouse'da geçiren ve Stoke City düştüğü için ayrılmaya sıcak bakan Imbula için Galatasaray öncelik verdiği Ndiaye'nin durumunu bekleyecek.

Bir santrfor ve hücuma dönük bir kanat daha almayı planlayan Galatasaray'da bu bölge için aday sayısı bir hayli fazla... Kasımpaşa'dan Trezguet hücuma dönük bir forvet olarak listenin başında yer alırken, Shinji Kagawa, Oumar Niasse, Joel Campbell, Milik, Elmander'in önerdiği Sander Svendsen, Ümit Davala ve Necati Ateş'in takip ettiği Runar Espejord da listede bulunan isimlerden...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI