radyobir
radyobir

Fatih Ürek'i dinlemeye giderken kaza geçirdi!..

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek önceki gece Bodrum Türkbükü'nde yer alan Sahne İstanbul'da muhteşem bir performansa imza attı.

27 Temmuz 2018 02:38 | Kategori: Magazin

Fatih Ürek gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve performansıyla parmak ısırttı. Kendisini dinlemeye gelen ünlüler arasında Ozan Baran-Süreyya Yalçın çifti ve Demet Akalın gibi isimlerde yer aldı.



Şarkı aralarında seyircilerin yanı sıra çok sevdiği dostları Ozan Baran-Süreyya Yalçın çifti ve Demet Akalın’la selamlaşan Fatih Ürek, yaklaşık iki buçuk saat kaldığı sahnede sevilen şarkılarının yanında türküler söylemeyi de ihmal etmedi. Performansının yanı sıra sahnede giydiği kıyafetlerle de gündemden düşmeyen Ürek, tamamı yarı değerli taşlardan oluşan T-shirt-pantolon ve ayakkabı kombini ile de  dikkat çekmeyi başardı.



Öte yandan yakın arkadaşını dinlemeye gelirken yolda küçük bir kaza atlatan Demet Akalın, mekan önünde korku ve heyecanını basın mensupları ile paylaştı. Seyir halindeyken karşıdan gelen bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu jeepini bir evin kapısına sürten Akalın, büyük panik yaşadı. Arabasında küçük çaplı maddi hasar oluşan ünlü popçu, bu durumu muhabirlere "Vallahi çok korktum. Bacaklarım hala titriyor.” sözleri ile özetledi. Yaşanan olay dolayısı ile çizilen kapısını da muhabirlere gösteren Demet Akalın, ‘’Allah beterinden saklasın’’ diyerek kazayı nazara yordu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI