radyobir
radyobir

Fatura Sosa'ya kesildi!..

Uzun uğraşlar sonunda transfer edilen ancak henüz beklenen katkıyı veremeyen Jose Sosa, Yeni Malatyaspor karşısında gördüğü kırmızı kartla eleştiri oklarının hedefi oldu. Takımını 10 kişi bırakan Sosa, mağlubiyetin baş mimarları arasında gösterildi.

22 Ekim 2017 11:03 | Kategori:

Sezon başında büyük umutlarla kadroya katılan ancak geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen Jose Sosa, Yeni Malatyaspor karşısında gördüğü kırmızı kartla Bordo-Mavili camiayı adeta çıldırttı. İlk olarak 12. dakikada Yalçın Ayhan’a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart gören Arjantinli futbolcu, 31. dakikada da Micheal Pereira’yı yerde bırakmasının ardından hakem Halil Umut Meler, yıldız oyuncuyu ikinci sarı karttan oyun dışında bıraktı. Mücadelenin büyük bir kısmında takımını 10 kişi bırakan Sosa, karşılaşma sonrasında Trabzonsporlu futbolseverler tarafından mağlubiyetin baş mimarları arasında gösterildi.

Ağır ceza gelebilir

Trabzonsporlu yöneticiler, Ersun Yanal yönetiminde ağrılarını bahane ederek, idmanların tamamında yer almayan tecrübeli futbolcu için en kısa zamanda teknik direktör Rıza Çalımbay’dan rapor alacak. Bordo-Mavili yönetim, hem idman hem de maç performansı eleştirilen başarılı oyuncuya, dün akşam gördüğü kırmızı kartın ardından ağır bir ceza verebilir. Öte yandan 32 yaşındaki oyuncu, cezasını çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Çorum Belediyespor karşılaşmasında çekecek ve gelecek hafta oynanacak Galatasaray mücadelesinde forma giyebilecek.

İlki gerçekleştirdi

  Daha önce ülkemizde 2014-2015, 2015-2016 sezonlarında Beşiktaş forması giyen Jose Sosa, Yeni Malatyaspor karşısında bir ilki gerçekleştirdi. Arjantinli futbolcu, gördüğü kartla oyun dışında kalırken, Türkiye kariyerindeki ilk kırmızı kartını da görmüş oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI