radyobir
radyobir

FBI aranan saldırganların resimlerini yayınladı

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), 6 Ocak'ta başkent Washington'da Kongre binasını işgal eden Başkan Donald Trump yanlısı saldırganların fotoğraflarını yayınlayarak halktan yardım istedi.

10 Ocak 2021 08:31 | Kategori: Dünya

FBI, işgal sırasında çekilen birçok fotoğrafı resmi internet sitesinden yayınlayarak, fotoğraflardaki kişileri tanıyanların kendilerini arayarak bilgi vermesini talep etti.

FBI internet sitesinde şu açıklamaya yer verildi:

"6 Ocak olayları sırasında suç işleyenleri bulmak için tüm araştırma kaynaklarımızı agresif bir şekilde kullanıyoruz. Suça karışanları yakalamak için federal, eyalet ve yerel ortaklarımızla yakın bir şekilde çalışıyoruz. Eğer siz de olay günü yasa dışı şiddet eylemlerine tanık olduysanız ya da yayınladığımız fotoğraflardaki olaylarla ilgili herhangi bir bilginiz varsa, her türlü bilgi, fotoğraf veya videoyu bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI