radyobir
radyobir

Federer geri dönüyor!..

Roger Federer, Stuttgart Açık ile 10 hafta aranın ardından yeniden kortlara dönüş yapacak.

13 Haziran 2017 13:35 | Güncelleme :13 Haziran 2017 15:00 | Kategori:

Mina ÖZERTAN

Avustralya Açık şampiyonluğunun ardından dinlenmeye karar veren ve toprak kort sezonunu pas geçen Roger Federer yeniden sahalara dönüyor.Ekselansları bu hafta Almanya'da düzenlenen Stuttgart Açık ile 10 haftalık aranın ardından kortlara dönüş yapacak. 

BU YIL BAŞKA ARA YOK

ATP'nin resmi sitesine açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki İsviçreli raket tenisi özlediğini belirterek, "Bu yıl başka ara yok. Yeterince dinlendim ve istemediğim bir şekilde antrenmanların şampiyonu haline geldim. Artık kortların şampiyonu olmak istiyorum. Sezonun ikinci yarısında tüm turnuvalara katılacağım" ifadelerini kullandı.

NADAL YENİDEN DÜNYA 1 NUMARASI OLABİLİR

Roland Garros'u 10.kez kazanarak tarihe geçen Rafael Nadal hakkındaki soruları da cevaplayan Federer,  "Rafa dünya 1 numarası olmak için çok büyük bir şansa sahip. Sakatlık sorunu yaşamadığı zaman onun için her şey yolunda. Ben de Miami'nin ardından kazanma serime devam etmek istiyorum" dedi.

Roger Federer, Stuttgart Açık ikinci turunda Fransız Pierre-Hugues Herbert ile Alman Tommy Haas mücadelesinin galibiyle oynayacağı maç ile yarın resmen kortlara geri dönecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI