radyobir
radyobir

Federer rüzgar gibi esti!..

Paris Masters'ta İsviçreli Roger Federer ve Stanislas Wawrika üçüncü tur biletini aldı. Julien Benneteau'yu geçen Andy Murray ise Londra'da yapılacak finallere katılmayı garantiledi.

29 Kasım 2014 13:20 | Kategori:

İkinci turda turnuvanın favori isimlerinden Roger Federer ile Fransız Jeremy Chardy karşı karşıya geldi. Federer, tie-break'e giden ilk seti 7-6 aldı. Aynı skorla biten ikinci seti kazanan ise Jeremy Chardy oldu. Ancak Federer, finalde tecrübesi ve etkili servisleriyle rakibine 6-4 ile havlu attırdı ve 2-1 ile üçüncü tura yükseldi.
 eStanislas Wawrinka da üçüncü tur biletini alan bileti alan tenisçilerden biriydi. İsviçreli tenisçi, 3 maçlık mağlubiyet serisine Dominic Thiem karşısında son verdi. Wawrinka, Avusturyalı rakibini, 6-4 ve 7-6 biten set sonuçlarıyla 2-0 geçti.
Andy murray ise Julien Benneteau'yu saf dışı bıraktı. Kendi servis oyununda etkili bir performans sergileyen Murray, Fransız rakibini 6-3 ve 6-4’lük iki set sonunda 2-0 ile eledi.
Pablo Cuevas'ı 6-0 ve 6-3’lük setlerle 2-0 mağlup eden Grigor Dimitrov da çeyrek finale yükseldi.
Londra'da yapılacak finallere katılabilmek için Paris Masters'ta şampiyonluğa ulaşması gereken Milos Raonic ise Jack Sock'u 6-3, 5-7 ve 7-6 ile 2-1 yenerek final şansını sürdürdü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI