radyobir
radyobir

Feghouli de arabistan yolcusu

Giuliano ve Negredo'dan sonra Galatasaray'da takımın yıldız ismini Arabistan'a gönderiyor!

21 Ağustos 2018 11:09 | Kategori:

Suudi Arabistan’ın Al Hilal Kulübü, Fatih Terim’in ligin ilk 2 haftasında yedek bıraktığı Sofiane Feghouli’yi ikna etmek için girişimlere başladı. Oyuncu şartları onaylarsa, resmi teklif yolda...

Gomis'ti, Belhanda’ydı derken, Araplar şimdi de Feghouli’ye talip oldu! G.Saray’daki performansı geldiği günden bu yana tartışılan Cezayirli futbolcu için Al Hilal devreye girdi. Daha önce Gomis ile ilgilendiği iddia edilen Al Hilal’in, Feghouli’nin menajeri ile görüştüğü ortaya çıktı. Galatasaray’a, Arap kulübünden henüz resmi bir teklif gelmese de Al Hilal’in hedefinin önce Cezayirli Sofiane Feghouli’yi ikna etmek olduğu öğrenildi.

EN ÇOK O KAZANIYOR

Terim’in ilk 2 haftada yedek bıraktığı Feghouli’nin menajerinin Al Hilal ile birlikte Arap kulüpleri ile görüşmeler yaptığı belirtildi. Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal, Feghouli’yi ikna ederse G.Saray’a transfer için resmi teklifte bulunacak. Cimbom’da yıllık 3.9 milyon Euro ile takımda hâlen en çok kazanan isim olan Feghouli’nin, bu kazancının üzerinde şartlar sunulursa gitmeye sıcak bakabileceği belirtildi. Cezayirli yıllık 5.5 milyon Euro istiyor.

NDIAYE BUGÜN İMZALIYOR

Sezon başı 16 milyon Euro’ya Stoke City’ye giden Ndiaye, 7 ay aradan sonra G.Saray’a dönüyor. Senegalli, bugün imzayı atacak ve kiralama bedeli ödenmeden 1 yıllığına Türkiye’ye dönecek.

MÜKEMMEL DEĞİL AMA MÜCADELE ETTİNİZ

Göztepe’yi 1-0 yenip ligde 2’de 2 yapan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim oyuna olmasa da takımının mücadelesine tam not verdi. Maç sonu futbolcuları ile konuşan Terim, "Ortaya koyduğunuz futbol mükemmel değildi. Ama mücadele ettiniz. Kazanmak, galibiyete ulaşmak için oynadınız. Benim için güzel, önemli olan şu anda bu. Gün geçtikçe daha iyi olacağız” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI