radyobir
radyobir

Felekten bir gece çaldılar

Milli futbolcular Arda Turan, Burak Yılmaz, Tolga Zengin ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay, önceki akşam Yeniköy Arnavutköy Balıkçısı'nda yemekteydi.

26 Aralık 2017 11:09 | Kategori:

Mekanın üst katında bir oda kapatan grup, saz ekibi çağırarak felekten bir gece çaldı. Mekanda yaklaşık 4 saat kalan isimler mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti. Mekandan ilk çıkan Oğulcan Engin, oyuncu Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı yönündeki sorulara sadece ‘İyi akşamlar’ diyerek cevap verdi.

Siz ayırıyorsunuz, siz barıştırıyorsunuz

Trabzonsporlu Burak Yılmaz, geçtiğimiz hafta yaptığı kaza ile ilgili sorulan sorulara cevap vermezken, Barcelona’da top koşturan Arda Turan ise Beşiktaş’a geleceği yönünde çıkan haberlere sessiz kaldı. Gazetecilerin, "Aslıhan Hanım ile ilişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna Turan, "Bizim ilişkimiz çok güzel gidiyor. Bir ayrılık yok. Şu an beraberiz. Siz ayırıyorsunuz, siz barıştırıyorsunuz" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI