radyobir
radyobir

Fellaini transferinde flaş gelişme...

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Marouane Fellaini seçeneğini arka sıralara attı! Hırvat çalıştırıcı Belçikalı orta saha yerine o ismin transfer edilmesini istedi!

31 Temmuz 2017 07:57 | Güncelleme :31 Temmuz 2017 08:12 | Kategori:

Galatasaray’ın orta sahaya yapacağı transferde ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı. Teknik direktör Igor Tudor, tercihini Osmanlıspor’dan Badou Ndiaye’den yana kullansa da, Manchester United’ın dünyaca ünlü yıldızı Marouane Fellaini için sarı kırmızılı kulüp adına Bülent Tulun’un İngiltere’ye gittiği ortaya çıktı.

Tudor yöneticilerle yaptığı görüşmede Ndiaye ile Fellaini’nin oyun tarzları arasında büyük farklılıklar olduğunu belirtip, "Ben, çok koşan ve tempolu oynayan bir takım kurmak istiyorum. Bunun için de hareketli ve çok koşan bir merkez orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Ndiaye tam istediğim özelliklere sahip. Fellaini ise durarak oynuyor” dedi.

Galatasaray’ın orta sahaya yapacağı transferde ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı. Teknik direktör Igor Tudor, tercihini Osmanlıspor’dan Badou Ndiaye’den yana kullansa da, Manchester United’ın dünyaca ünlü yıldızı Marouane Fellaini için sarı kırmızılı kulüp adına Bülent Tulun’un İngiltere’ye gittiği ortaya çıktı. Tudor yöneticilerle yaptığı görüşmede Ndiaye ile Fellaini’nin oyun tarzları arasında büyük farklılıklar olduğunu belirtip, "Ben, çok koşan ve tempolu oynayan bir takım kurmak istiyorum. Bunun için de hareketli ve çok koşan bir merkez orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Ndiaye tam istediğim özelliklere sahip. Fellaini ise durarak oynuyor” dedi.

Ndiaye için 6 milyon Euro önerdiler

Tudor’un bu sözlerinin ardından Ndiaye’nin transferi için Osmanlıspor’la temasa geçen yönetim, bonservis için 5 milyon Euro teklif etti. Karşı taraftan gelen olumsuz yanıt üzerine rakamı 6 milyon Euro’ya yükselten sarı kırmızılılar, Başkent kulübünden gelecek cevabı beklemeye başladı.

Galatasaray yönetimi bu arada Tudor’un karşı çıktığı Fellaini için de Manchester United’la görüşmelere başladı. Sarı kırmızılı kulübün eski sportif direktörü Bülent Tulun, Galatasaray’dan yetki aldığını bildirerek Belçikalı yıldıza yazılı bir teklif gönderdi. Tulun’un kendi el yazısıyla yazdığı ve Fellaini’yi takımın en çok para kazanan futbolcusu yapacak kadar büyük olan teklifte dikkat çeken bir başka detay daha vardı.

Fellaini’nin 1 yıllık sözleşmesi kaldı

Bülent Tulun, yazının altına ‘Başkan Danışmanı’ sıfatıyla imza attı. Oysa ki Tulun’un böyle bir unvanı bulunmuyor. Ünal Aysal döneminde ‘Başkan Danışmanı’ olarak çalışan ancak daha sonra kulüpten ayrılan Tulun’un, bu unvanı yeniden kullanması ilginç karşılandı. 29 yaşında ve 1.94 metre boyundaki Marouane Fellaini’nin Manchester United ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Öncelikle Ndiaye’den haber bekleyen Galatasaray yönetimi, olumsuz yanıt alırsa Fellaini üzerine yoğunlaşacak. Belçikalı futbolcu ikna edilirse, kulübü ile masaya oturulacak.

Bülent Tulun’un ‘Başkan Danışmanı’ sıfatı ile kendi el yazısı ve imzasıyla Fellaini’ye sunduğu teklif dün Ajansspor tarafından yayımlandı. Galatasaray’dan Fellaini’ye müthiş teklif.

Galatasaray Kulübü’nün Marouane Fellaini transferi için yetki verdiği Bülent Tulun’un Belçikalı yıldıza yaptığı teklif dudak uçuklattı. Belçikalı futbolcuya 4 yıllık sözleşme karşılığında toplam 20 milyon Euro (yaklaşık 83 milyon TL) garanti ücret önerildi. Yıllık kazancı en az 5 milyon Euro’ya gelecek olan Fellaini, transfer gerçekleşirse Galatasaray’ın en çok kazanan futbolcusu olacak.

Teklifin detayları şöyle:

- 4 yıllık ve sezon başına 4 milyon Euro garanti ücret.

- 4 milyon Euro imza parası.

- Puan başına 7 bin 500 Euro.

- Şampiyonlar Ligi’ne kalınırsa 400 bin Euro.

- UEFA Avrupa Ligi’ne kalınırsa 200 bin Euro.

Cimbom’da kim ne alıyor?

Muslera 3.575 milyon Euro

Belhanda 3.35 milyon Euro

Gomis 3.35 milyon Euro

Selçuk 2.9 milyon Euro

De Jong 2.5 milyon Euro

Maicon 2.2 milyon Euro

Mariano 2.3 milyon Euro

Eren 2.15 milyon Euro

Tolga Ciğerci 2 milyon Euro

Yasin 1.15 milyon Euro

Sinan 1 milyon Euro

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI