radyobir
radyobir

Fenerbahçe Barcelona'nın yıldızı Adriano'ya kancayı taktı

Fenerbahçe'de teknik direktör ve futbolcuların durumuyla ilgili belirsizlik sürse de hemen her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. Brezilya ve İspanya basınına göre Sarı-Lacivertliler'in hedefindeki son isim...

01 Haziran 2016 09:52 | Güncelleme :01 Haziran 2016 09:58 | Kategori:

Barcelona’da gözden düşen ve ayrılma hazırlığı yapan Brezilyalı futbolcu Adriano ile Lazio da ilgileniyor. Her iki ekibin de 31 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği kaydedildi. İtalyan basını, Lazio’nun Adriano’nun senelik 2 milyon Euro’luk (6.5 milyon TL) maaşını ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Yıldız futbolcu savunmanın her iki bölgesinde de oynayabilir. Sol bekte Caner Erkin’i, sağ bekte ise Gökhan Gönül’ü kaybeden Fenerbahçe için Adriano tam anlamıyla ilaç olacak.

Gökhan ve Caner sayesinde maaş bütçesinde toplam 4.1 milyon Euro’luk (13.3 milyon TL) azalma olacak. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in Adriano’nun ekonomik şartlarını karşılaması zor olmayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI