radyobir
radyobir

Fenerbahçe başkentte moral depoladı

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 30. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 101-55 mağlup ederek normal sezonu 28 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ilk sırada tamamladı.

12 Mayıs 2017 22:46 | Kategori:

Karşılaşmaya yedek oyunculardan kurulu bir 5 ile çıkan Fenerbahçe, başkent ekibi karşısında üstünlüğünü kurdu ve ilk çeyreği 24-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte farkı iyice açan sarı lacivertliler, devre arasına 42-28 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte James Nunnally'nin olağanüstü oyunuyla farkı 38 sayıya çıkaran Fenerbahçe, son çeyreğe 77-39 önde girdi. 40 dakika boyunca rahat bir oyun çıkaran sarı lacivertliler, karşılaşmayı 101-55 kazandı.

THY Euroleague Final Four öncesi moral depolayan Fenerbahçe'de James Nunnally, 40 sayıyla Spor Toto BSL'de kariyer rekorunu kırdı. Egehan Arna, 13 sayı 6 ribaund ve 4 asistle oynarken, Ahmet Düverioğlu 11 sayı ve 10 ribaundla double double yaptı. Sezonu 2 galibiyet ve 28 mağlubiyetle son sırada tamamlayarak lige veda eden Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'de Devin Thomas 12 sayı kaydetti. 

Fenerbahçe'nin Spor Toto Basketbol Süper Ligi Playoff'ta karşılaşacağı rakibi, yarın oynanacak Pınar Karşıyaka-Tofaş ve İstanbul BBSK-Gaziantep Basketbol maçlarının sonuçlarıyla belli olacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI