radyobir
radyobir

Fenerbahçe'de operasyon!..

Sarı-lacivertli takımda hem Başkan Ali Koç'un ilk sezonu hem de Damien Comolli ile kurulan yeni yapı çalkantılarla başladı.

20 Kasım 2018 12:31 | Kategori:

Fenerbahçe'de gelecek sezon yapılanması yapıldı. Gelecek ve gidecek isimler belli oldu.

Tarihin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Fenerbahçe'de, ilk fire 3 yıllık anlaşma yapılan teknik direktör Phillip Cocu ile oldu, 10 haftada vedalaşıldı. Sarı-lacivertli takım, bu sezonu Erwin Koeman ile tamamlayıp, yeni sezona daha hazırlıklı ve güçlü girmek istiyor.

Başkan Koç ve Sportif Direktör Comolli için geçiş sezonu olarak görülen bu ilk yıl sonrası, gelecek sezonda mutlaka şampiyonluk hedefleniyor. Bunun için de şimdiden scouting ve transfer sistemi çalışmasını yapıyor.

Hem transferleri erkenden bitirmek hem de yeni gelecek teknik direktör ile bu sezonki hatalar düzeltilecek. Sözleşmesi bitecek ve kira dönemi sonra erecek bazı oyuncuların ardından kadroda da önemli bir yapılanma meydana gelecek.

Burada şu anda bazı genç oyuncuları ile özel isimler öne çıkıyor. Yeni sezonda kadroda hazır tutulup, daha güçlü şanslar bulacak isimler şunlar:

Eljif Elmas, Barış Alıcı, Berke Özer, Oğuz Kağan Güçtekin, Yiğithan Güvel

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI