radyobir
radyobir

Fenerbahçe farklı kazandı

Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep Basketbol'u 96-71 mağlup etti.

22 Ekim 2017 19:27 | Kategori:

Maçın ilk 5 dakikasında farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe, birinci çeyreği 28-17 önde tamamladı. Sarı Lacivertliler, ikinci çeyrekte farkı 13 sayıya kadar çıkardı. Ancak Sean Armand ile etkili olmaya başlayan Gaziantep Basketbol amaç yeniden ortak oldu ve Mark Lyons'ın bitime 1 saniye kala bulduğu 3 sayılık basketle devre arasına 47-44'lük üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğin başlarında üstünlük sık sık el değiştirirken, başta James Nunnally ve Jan Vesely ile hücumda etkili olan Fenerbahçe, maçın kontrolünü yeniden ele geçirdi. Son çeyreğe 72-59 önde giren Sarı Lacivertliler, farkı 25 sayıya kadar çıkardı ve mücadeleden 96-71 galip ayrıldı. 

Fenerbahçe'de Jan Vesely, 20 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, James Nunnally, 19 sayıyla maçı tamamladı. Gaziantep Basketbol'da Sean Armand 19 sayı ve 6 asistle mücadele etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI