radyobir
radyobir

Fenerbahçe kaleciyle başlıyor

Fenerbahçe'de "En büyük önceliğim transfer" diyen yeni sportif direktör Comolli, operasyona başlıyor! Fransız sportif direktörün listesinde çarpıcı isimler yer alıyor! Fenerbahçe'de asıl bombayı ise başkan Ali Koç patlatacak! Listede dünya ünlü golcü var...

09 Haziran 2018 14:04 | Kategori:

"En büyük önceliğim transfer” diyen yeni sportif direktör, operasyona başlıyor. Fenerbahçe, Finansal Fair Play nedeniyle boştaki yıldızlara ve kiralık oyunculara yönelmeyi planlıyor. İşte Sarı-Lacivertliler’in gündemindeki isimler...

Rota yine David Ospina... Kolombiyalı kaleci için geçtiğimiz sezon yapılan girişimler sonuçsuz kalmıştı. Arsenal’le yakın ilişkileri bulunan Comolli, bu kez işi bitirmeye kararlı. 

İngiliz ekibinin Leverkusen’den Leno’yla anlaşmaya yakın olması, Ospina’nın ayrılmasını neredeyse kesinleştirdi. Kameni’den umduğunu bulamayan Kanarya, Kolombiyalı eldivenle kaleyi emin ellere teslim etmeye kararlı.

Milan Badelj çılgınlığı... Aykut Kocaman’la yolların ayrılması bekleniyor ama onun çok istediği Hırvat orta saha oyuncusuna imza attırılabilir. Ancak bunu yapmak kolay değil. 

Fiorentina ile olan opsiyonunu kullanmayan ve boşa çıkan 29 yaşındaki yıldıza kısa sürede teklif yağdı. Milan ve Sevilla’nın ardından Spartak Moskova da Badelj’in menaceriyle temasa geçti. Hırvat oyuncuya Fenerbahçe de teklif yapmaya hazırlanıyor.

Jack Wilshere harekatı... İngiliz yıldız, sezon başında ve devre arasında Fenerbahçe’nin gündemindeydi. Ancak Wilshere, sezonu Arsenal’da tamamlamayı seçti. Damien Comolli; Dünya Kupası’na gidemediği için yıkılan, kulübüyle yeni sözleşme de imzalamayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla bizzat görüşecek. 

Wilshere’ın Premier Lig’den de birçok talibi bulunuyor. Bu nedenle Comolli’nin önceliği İngiliz yıldız olacak.

Stopere Barça'dan Thomas Vermaelen... Belkiça’nın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Vermaelen, bu yaz Barcelona’dan ayrılacak. Eğer 32 yaşındaki stoper ile anlaşma sağlanırsa, Katalan devini ikna etmek için Ali Koç devreye girecek. 

Yeni başkan, şirketi Beko’nun sponsorluğu sayesinde Barcelona ile sıcak ilişkiler kurmuştu. Ali Koç, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Belçikalı’nın bonservisi konusunda kolaylık sağlanması isteyecek.

Yeni joker Denis Suarez... Fenerbahçe, Barcelona’nın kapısını sadece Vermaelen için çalmayacak. Denis Suarez de Sarı-Lacivertliler’in listesinde. 24 yaşındaki oyuncu, Comolli’nin gözdelerinden biri. 

Hem kanatlarda, hem de forvet arkası ve orta sahada görev yapan Suarez tam bir joker. FFP nedeniyle bonservisiyle alınması zor. Ancak satın alma opsiyonuyla kiralanması için girişimler kısa sürede başlayabilir.

Bedava yetenek Bamba... Jonathan Bamba, geride kalan sezondaki performansıyla Fransa Ligi’nde en dikkat çeken isimlerden biri oldu. St.Etienne formasıyla 34 maçta 7 gol atıp, 10 asist yaptı. 

Bonservisi elinde olan 22 yaşındaki oyuncu, Comolli’nin transferini en çok istediği isimlerden biri. Fransız yıldızın talibi çok. Ancak Comolli, vatandaşını ikna edebilmek için elinden geleni yapmaya kararlı. (Fanatik)

AS: VİETTO FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDE

İspanyol AS gazetesi, Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'li Luciano Vietto'yu gündemine aldığını yazdı.

Beşiktaş'la da anılan Arjantinli forvet, geçen sezon kiralık oynadığı Valencia formasıyla La Liga'da 2 gol kaydetti. 24 yaşındaki oyuncunun, Madrid ekibinde forma şansının bulunmadığı ve büyük olasılıkla yeniden kiraya verileceği belirtildi.  1.73 boyundaki Vietto, 2015'te Villarreal'den 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında A.Madrid'e transfer olmuştu. 

ALİ KOÇ İLK BOMBASINI PATLATACAK

Fenerbahçe'de başkanlığa seçilir seçilmez kolları sıvayan Ali Koç, tarafatarı coşturacak ismi buldu: Edin Dzeko!

Sarı-Lacivertlilerin başkanı, Roma'dan ayrılmayı düşünen 32 yaşındaki gol makinesine forma giydirmeye kararlı. Koç, ünlü forvet oyuncusunun menajeri İrfan Redzepagic ile masaya oturarak pazarlıklara başlayacak. Yeni başkan ayrıca, İtalya'ya gidecek Roma kulübünün yetkilileriyle bonservis bedeli için masaya oturacak. 

Ali Koç'un hedefi uzun yıllardır hayranlık duyduğu dünya çapındaki yıldız Dzeko'yu transfer ederek hem Türkiye hem de dünya gündemine Fenerbahçe'nin damgasını vurmak. (AMK Spor)

YERRY MİNA BOMBASI!

Yaz transfer döneminin resmi olarak başlamasına kısa bir süre kala İspanyol basınından Fenerbahçe ile ilgili bomba bir transfer iddiası geldi. Ülkede yayım yapan Diario Sport gazetesi, Sarı Lacivertliler'in Barcelona'da forma giyen Yerry Mina ile ilgilendiğini yazdı. 

Haberde Koç Grubu'nun Katalan deviyle olan yakın ilişkilerini kullanarak 23 yaşındaki yetenekli oyuncunun transferini bitirmek istediği kaydedildi. Ara transfer döneminde Palmeiras'tan 11,8 milyon euro karşılığında Katalan kulübünün yolunu tutan Mina, takımıyla yalnızca 6 maça çıkabilmişti. 

VALBUENA'YA TEKLİF VAR

Yedek kaldığı için Fenerbahçe'den ayrılabileceği belirtilen Mathieu Valbuena ile Saint Etienne ilgileniyor. 

33 yaşındaki yıldız, 'Fransa'ya dönecek misin?' sorusuna 'Neden olmasın!' diyerek kapıyı açık bırakmıştı. Valbuena için son karar yeni teknik direktöre bırakılacak. (Fotomaç)

BARCELONA'DA FENERBAHÇE'YE 3 OYUNCU

İspanyol Sport Gazetesi, Fenerbahçe'nin Barcelona'dan Kolombiyalı stoper Yerry Mina'yı istediğini iddia etti. Gazete, Başkan Ali Koç'un Barcelona kulübü ile sponsorluk ilişkisi nedeniyle yakın olduğu Katalan kulübünden gönderilecekler listesinde yer alan Aleix Vidal ve Denis Suarez'in de şartlarını sorduğunu yazdı.

Geçen sezonun devre ortasında Barcelona'ya transfer olan 23 yaşındaki stoper Mina'nın, Umtiti'nin kontratını uzatması ve Barça'nın hocası Valverde'nin Sevilla'dan Lenglet'yi istemesi nedeniyle yeni sezonda bir başka takıma kiralanacağı haberleri iki gün önce İspanyol medyasında yer almıştı.

Kanatlarda görev yapan ancak Barça'da bekleneni veremeyen Vidal ve Denis Suarez'in de yeni sezonda Barcelona'da kalmalarına zor gözüyle bakılıyor. (Sabah)

SOL BEKE ROUSSİLLON

Fenerbahçe, Montpellier ile sözleşme uzatmayan 25 yaşındaki Fransız sol bek Jerome Roussillon'u düşük bonservis bedeliyle transfer etmek istiyor. (AMK Spor)

COMOLLİ NEŞTERİ VURDU

Fenerbahçe'de yeni sportif direktör Comolli'nin zaman kaybetmeden kadroya neşteri vurduğu ortaya çıktı. 

Fener'in kadrosunu ve bazı maçlarını inceleyen Fransız sportif direktörün, istatistikleri ve performanslarını yeterli görmediği Hasan Ali, Aatıf, Alper, Dirar, Isla ve Mehmet Topal için "Gönderilsin" raporu hazırladığı öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI