radyobir
radyobir

Fenerbahçe noktayı son çeyrekte koydu

Basketbol Süper Ligi 14. hafta kapanış maçında Fenerbahçe, Sakarya Büyükşehir'i 89-75 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

07 Ocak 2018 21:24 | Kategori:

Moustapha Fall ile etkili bir başlangıç yapan Sakarya Büyükşehir karşısında dış atışlara yönelen Fenerbahçe, Ali Muhammed ve Melih Mahmutoğlu'nun 3 sayılık basketleriyle farkı çift hanelere çıkardı. İkinci çeyreğe 28-15 önde giren Sarı Lacivertliler karşısında Sakarya Büyükşehir, C.J. Harris ve Jankovic'in sayılarıyla oyuna tutunmaya devam etti.

Ancak Fenerbahçe, Kostas Sloukas'ın çeyreğin bitimine 20 saniye kala attığı sayıyla soyunma odasına 48-43'lük üstünlükle gitti. 

Üçüncü çeyrekte aradak farkı eriten Sakarya Büyükşehir, Ersin Dağlı'nın sayılarıyla uzun bir süre sonra öne geçti. Ancak Fenerbahçe, Marko Guduric'in son saniyede kaydettiği üç sayılık basketle dördüncü çeyreğe 65-64 önde girdi. Son 10 dakikada farkı yeniden açmaya başlayan Sarı Lacivertliler, mücadeleyi 89-75 kazandı.

Fenerbahçe'de Jason Thompson 16 sayı ve  ribaund, Ali Muhamed 14 sayı ve 3 asistle maçın en etkili oyuncuları oldular. Sakarya Büyükşehir'de ise maçın en skorer ismi C.J. Harris 17 sayıyla mücadele etti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI