radyobir
radyobir

Fenerbahçe Panathinaikos'u devirdi:

THY Euroleague 18. hafta maçında Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods'u 84-63 mağlup etti.

20 Ocak 2017 10:41 | Kategori:

Bertan ERMAN

Fenerbahçe, baştan sona önde götürdüğü maça, Datome ve Vesely'nin etkili oyunuyla başladı. Ahmet Düverioğlu'nun son saniye basketiyle farkı çift hanelere çıkaran sarı lacivertliler, ilk çeyreği 27-16 önde tamamladı. İkinci çeyreğe 9-2'lik bir seriyle başlayan temsilcimiz, farkı daha da açtı. Pao,  Mike James ile kıpırdanmaya çalışsa da, devre arasına 44-28 üstünlükle giden taraf Fenerbahçe oldu. 

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü çeyrekte sarı lacivertliler, ilk yarıya göre daha tutuk bir oyun oynamasına karşın, son çeyreğe 60-45 önde girdi. Temsilcimiz, son çeyreğe 10-0'lık bir seriyle başlayarak rakibinin oyundan düşmesini sağladı. Ahmet Düverioğlu'nun etkili olduğu maçta Fenerbahçe, sahadan 84-63 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Gigi Datome, 16 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Ahmet Düverioğlu'nun 13 sayı, 4 ribaund ve 2 blokluk performansı, maça damga vurdu. Yeni transfer Anthony Bennett ise süre almadı. Panathinaikos Superfoods'da Mike James, 25 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI