radyobir
radyobir

Fenerbahçe rahatladı!..

Sırp oyuncu ya Olympiakos ya da PAOK'a imza atacak. Fenerbahçe, kadrosunda düşünmediği oyuncu ile ipleri koparırsa büyük bir külfetten kurtulacak. Krasic, sarı lacivertlilerden yıllık 2 milyon 400 bin Euro para alıyor.

25 Ocak 2015 10:15 | Kategori:

Fenerbahçe’den devre arasında ayrılması beklenen Sırp yıldız Milos Krasic’e transfer teklifleri gelirken, futbolu unutan ünlü isim Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu.
Olympiakos ve PAOK’un transfer listesinde yer alan 30 yaşındaki Krasic, "Rusya ve Yunanistan’dan çeşitli teklifler geliyor, onlara bakıyorum. Önümüzdeki günlerde kesin olarak bir karar vermeyi düşünüyorum” dedi.

MANŞETLERE ÇIKTI

PAOK’un ciddi şekilde ilgilendiği, Olympikos’un ise nabız yokladığı oyuncunun bu açıklamaları Yunan basınında, "Krasic, PAOK’a açık kapı bıraktı ama Olympiakos da devrede” şeklinde yer aldı. Sarı laciverlilerle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 2 milyon 400 bin Euro alan Sırp futbolcu, takımdan ayrılması halinde Fenerbahçe’yi önemli bir külfetten kurtaracak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI