radyobir
radyobir

Fenerbahçe rotayı Niang'a çevirdi

Forvet arayışlarına tam gaz devam eden Kanarya, aradığı ismi buldu ve anlaşma için masaya oturdu...

25 Temmuz 2017 12:56 | Kategori:

Uzun bir süredir golcü arayışlarını sürdüren Kanarya, Arsenal forması giyen Lucas Perez’le temasa geçmiş fakat ne oyuncuyla ne de kulübüyle orta yolu bulamamıştı...

İngiliz ekibinin kiralama teklifine sıcak bakmaması, İspanyol yıldızın da yüksek ücret talep etmesi görüşmeleri tıkarken; çözüm arayışlarına giren Sarı-Lacivertliler, rotasını yeniden Milan’ın genç forveti M’baye Niang’a çevirdi.

Habertürk'ün haberine göre Sarı-Lacivertliler, 23 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için teklifte bulundu.

Kırmızı-siyahlılarla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fransız forveti, 1 milyon Euro karşılığında 1 sezonluğuna kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertliler, opsiyon olarak 7 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Bu rakamın bonuslarla 15 milyon Euro’yu bulabileceği ifade edilirken Milan’a son teklifini sunan Kanarya, İtalya’dan gelecek yanıtı beklemeye geçti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI