radyobir
radyobir

Fernandao'ya İsveç'ten talip çıktı

İsveçli teknik adam Sven Goran Eriksson, Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao'yu Çin'e getirebilmek için büyük çaba gösteriyor.

31 Aralık 2016 15:18 | Kategori:

Fenerbahçe’nin son haftalarda yeniden form tutan tecrübeli oyuncusu, Çin kulübü Shenzhen’in hayallerini süslüyor. Dünyaca ünlü teknik adam Sven Goran Eriksson, Jose Fernandao’yu transfer listesinde en tepede tutuyor.

Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında attığı gollerle çok iyi bir dönüş yapan Jose Fernandao, Çin kulübü Shenzhen tarafından yakından izleniyor.

Çin 2. Ligi takımlarından Shenzen, 2017 sezonu öncesi Sven Goran Eriksson ile yeniden bir yapılanmaya gidiyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Eriksson’a tam yetki veren ve ciddi bir ekonomik güç sunan Çin ekibi, ciddi bir transfer harekatı hedefliyor. Buna göre de Fernandao, İsveçli teknik adam tarafından listenin en tepesine alındı.

Shenzhen kulübünün, sezon sonu ve yeni yıl nedeniyle 3 Ocak 2017’ye kadar tatil olduğu, bu nedenle şu ana kadar resmi bir teklifin Fenerbahçe’ye iletilmediği kaydedildi.

Tatilin bitmesinin ardından Eriksson’un güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayacağı, resmi tekliflerin başlayacağı aktarıldı. Çin Süper Ligi’ni hedefleyen Shenzhen’in, bu sezon olmasa bile gelecek yıl öncesinde muhakkak Brezilyalı forveti almaya çalışacağı vurgulandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI