radyobir
radyobir

Diego Reyes de gidiyor

Yönetim kontenjanda yer açmak için sezon başında transfer edilen Reyes'i, TFF'ye bildirilen kadrodan çıkartacak.

28 Ocak 2019 13:06 | Güncelleme :28 Ocak 2019 13:19 | Kategori:

Fenerbahçe, ocak ayında kadrosunu Sadık Çiftpınar ve Victor Moses ile güçlendirdi. Ali Koç, toplamda 4 transfer yapmak istediklerini söylemişti.

Yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe'nin transfer yapabilmesi için Diego Reyes’le kontenjanda yer açmayı planlıyor.

Meksikalı savunmacıdan kulüp bulması istenmişti. Ancak Reyes, henüz bunu başaramadı.

Transferin bitimine 4 gün kaldığı için yönetim B planını devreye sokup, 26 yaşındaki futbolcuyu TFF’ye bildirilen listeden çıkartabilir.

Reyes'in gidişiyle kadroda yer açacak olan sarı lacivertlilerin golcü adayları da farklılaştı. Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Fenerbahçe Benfica'dan Nicolás Castillo ve Facundo Ferreyra'yı transfer etmek için girişimlere başladı.

Arjantin'li Facundo Ferreyra 27 yaşında ve piyasa değeri 6 milyon euro. 25 yaşındaki Şili'li Nicolas Castillo'nun da market değeri yaklaşık 6 milyon euro....Sarı lacivertlilerin bir türlü  beklenen performansı sergileyemeyen Islam Slimani ile de yollarını ayırması bekleniyor.

Yanal’ın önceliğine göre forvet hakkının mı yoksa orta sahanın mı güçlendirileceğine karar verilip üçüncü bomba patlatılacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI