radyobir
radyobir

Festivalin yıldızı Çağla Şikel

İstanbullular önceki gün Emaar AVM'de gerçekleşen makyaj festivali 'İstanbul Make Up Festival'e adeta akın etti. İki gün süren makyaj festivalinin ikinci ve son gününün sürpriz ismi Çağla Şıkel oldu.

20 Kasım 2018 02:01 | Kategori: Magazin

Alp Kavasoğlu ile birlikte söyleşi gerçekleştirerek kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Şıkel, makyaja dair tüyolar vermeyi de ihmal etmedi. Söyleşinin akabinde ise Türkiye'nin önde gelen makyaj sanatçılarının uzun uğraşlarıyla ortaya çıkan renkli defile ise görenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.



Alışıldığının aksine kıyafetlerin yerine birbirinden yaratıcı makyaj tasarımlarının ön plana çıktığı festival de, Türk ve yabancı modeller podyumda boy gösterdi. Binlerce kişinin katıldığı ve renkli anlara sahne olan festivalin kapanışını ise güzel şarkıcı Ece Seçkin gerçekleştirdi. Şarkılarının yanı sıra sahne performansı ve danslarıyla büyük alkış alan Ece Seçkin, festivale katılanlara unutulmaz bir konser yaşattı. 



İnsanlar beni yıllarca soğuk ve donuk birisi olarak bilirlerdi

Podyumların vazgeçilmez ismi olan Çağla Şıkel, Emaar AVM'de gerçekleşen söyleşi de samimi açıklamalarda bulundu. Kendisini sadece podyum da gören insanların kendisini soğuk bir insan olarak bulduğunu ifade eden Çağla Şıkel, ''Beni sadece podyum da görenler, 'ne kadar soğuk ve donuk bir insan' derlerdi ve bu beni üzerdi. Youtube kanalımı bir nevi bunun içinde açtım diyebilirim. Orada sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiriyorum. İnsanlar beni tanıdıkça bu tabu da yıkıldı.'' dedi. 



Sosyal medyanın azizliğine uğradım

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla'ya destek olmak için sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çağla Şıkel'in, Ahmet Kural yerine Arda Kural yazması ise sosyal medyada alay konusu olmuştu. Gazetecilerin bu durumu hatırlatması üzerine tebessüm ile cevap veren Çağla Şıkel, ''O an sinirle nasıl yazmışsam artık Ahmet Kural Arda Kural olmuş. Sosyal medya azizliği diyelim. Ayrıca o yazıyı da hemen düzeltmeme rağmen nasıl yakalandım helal doğrusu'' diyerek gülümsedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI