radyobir
radyobir

FETÖ'cü albaya 4 kez müebbet...

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında sözde "Kırşehir Sıkıyönetim Komutanı" olarak görevlendirilen eski Albay Ömer Kulaç, 4 kez müebbet ve 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

11 Temmuz 2017 17:13 | Kategori:

Twitter'daki 'Analizi Harbi (kula_mer)' adlı hesabı Jandarma Kurmay Albay Ömer Kulaç'ın kullandığı belirlenmişti. Söz konusu twitter hesabından darbe girişimi akşamı atılan mesajlar dikkat çekmişti. 

Eski Kurmay Albay Ömer Kulaç'ın ismi sıkıyönetim komutanı olarak darbecilerin listesinde yer alıyordu. Kulaç aracıyla Nevşehir’e kaçarken polis tarafından fark edilmiş, polisin dur ihtarına uymayarak çatışmaya girmiş ve yakalanmıştı.

Bir dönem çok takipçisi bulunan Analiz Harbi (kula_mer) adlı twitter kullanıcısının Kulaç olduğu ortaya çıkmıştı. Söz konusu kullanıcının farklı hesapları da bulunuyordu. Son olarak 'İngiliz Kemal' adıyla paylaşımlar yapıyordu.

Hesaptan atılan son mesajlar 16 Temmuz tarihliydi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI