radyobir
radyobir

Fikret Orman Giraud'nun peşini bırakmıyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, ünlü bir golcü futbolcuyla görüştüğü öğrenildi. İngiliz basını da bu olayı doğruladı.

09 Ocak 2018 11:58 | Kategori:

Cenk Tosun'u Everton’a gönderen Beşiktaş, bir starı gözüne kestirdi... Bu transfer için de geri sayım başladı... İşte, ortalığı sallayacak bu transfer harekatının tüm detayları...

Beşiktaş, Olivier Giroud’yu renklerine bağlamak için geri sayıma geçti. İngiliz basını son dönemde Arsenal’de fazla forma şansı bulamayan Fransız golcünün, 2018 Dünya Kupası finallerinde milli takıma katılabilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini yazdı.

Bu yüzden Giroud’nun Beşiktaş’a sıcak baktığı bildirildi. Beşiktaş cephesinden ise 31 yaşındaki Fransız yıldızla, Başkan Fikret Orman’ın görüştüğü bilgisi geldi.

Siyah-Beyazlılar, bu dönemde birçok oyuncuyla görüşüldüğünü ancak bunun transferin gerçekleşeceği anlamına gelmediğini belirtti. Şenol Güneş de tercihini Ba’dan yana kullanıyor.

Larin de gündemde. Bu oyuncu geleceğe dönük düşünülüyor. Bu konuda da olumlu adımlar atılmış durumda. Ancak esas golcü transferi Giroud ile bitecek. Beşiktaş, bir yıldızı daha renklerine bağlayarak gövde gösterisi yapacak. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI