radyobir
radyobir

Fil otomobili sürücüsüyle birlikte ezdi

Kxao Cot gazetesinde yer alan habere göre, Tayland'ın kuzeyindeki milli parklardan birinde vahşi bir fil bir otomobili sürücüsüyle birlikte ezdi.

01 Aralık 2018 05:09 | Güncelleme :01 Aralık 2018 10:13 | Kategori: Dünya

Olay, Çarşamba akşamı Nakhon Nayok eyaletindeki milli parklardan birinde meydana geldi.

Polisin verdiği bilgilere göre, olayın meydana geldiği yolda, açıkça görülebilen fil çıkabileceği uyarı levhaları olmasına rağmen, hareket halindeki otomobilin sürücüsü birden yola çıkan fili geç fark etti ve arka bacaklarına çarptı. Öfkelenen fil, içinde sürücüsünün bulunduğu aracın ön kısmını ayaklarıyla çiğnemeye başladı. Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Bu olaydan önce, Tayland basınında, başka bir milli parkta bir filin karıştığı ölümcül kaza haberi yer almıştı. Nakhon Ratchasime eyaletindeki milli parkta bir pikap, yolu geçmeye çalışan file çarpmıştı. Kaza sonucunda sürücüsünün öldüğü araç da ağır hasar görmüştü. Milli parkın bekçileri pikapın çarptığı filin yaralı olabileceği ve veteriner yardımına ihtiyacı olabileceği için arama çalışması başlatmış fakat sonuç alamamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI