radyobir
radyobir

Film büyük sürprizle bitti

Geçtiğimiz hafta vizyona giren yılın en eğlence dolu yapımı ''Öldür beni sevgilim'' filminin başrol oyuncuları Murat Boz ve Seda Bakan seyircileri için özel bir sürpriz hazırladılar.

10 Mart 2019 21:23 | Kategori: Magazin

Önceki akşam Torium AVM Cinetech Sineması’nda saat 19:00 seansına bilet alan seyirciler herşeyden habersiz kahkahalar ile filmi izlerlerken, filmin başrol oyuncuları süpriz için hiç kimseye görünmeden sinema salonlarının arka kapısından AVM’ye giriş yaptılar. Filmin sonunda jenerik akmaya başladığı anda salonun ışıkları açıldı ve seyirci bir anda perdenin önünde Murat Boz ve Seda Bakan’ı görünce, şaşkınlık ve mutluluklarını çığlıklarla gösterdiler.
 
Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde jenerikte çalan filmin aynı adlı şarkısı ''Öldür beni sevgilim''i hep bir ağızdan oyuncularla beraber söyleyen seyirciler, ardından oyuncularla selfi çektirme yarışına girdiler.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI