radyobir
radyobir

Fırat Aydınus 1 ay cezayla kurtuldu

PFDK hakem Fırat Aydınus'un cezasını açıkladı, tecrübeli ismin kariyeri son anda kurtuldu...

15 Mart 2019 08:57 | Kategori:

PFDK, hakem Fırat Aydınus'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası vermişti...

TFF'den yapılan açıklamada Süper Lig'in 24. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir maçını yöneten Aydınus'a 'futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlarda bulunması' gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği belirtildi.

3 AYDAN FAZLA ALSA KARİYERİ BİTECEKTİ

Aydınus ve Bozdoğan, 3 aydan fazla ceza alsaydı hakemlik kariyerleri sona erecekti. Söz konusu maçta ikinci yardımcı hakem olarak görev alan Yusuf Bozdoğan'a da 10 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği kaydedildi.

1 YIL SONRA KADIKÖY'DE

Kurul, bugün Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak karşılaşmada Bülent Yıldırım’ı görevlendirdi.

Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki son iç saha maçını, geçen sezon Galatasaray ile oynanan ve 0-0 sona eren derbide yöneten Yıldırım, yaklaşık 1 yıl sonra Ülker Stadı’nda sarı-lacivertlilerin bir lig karşılaşmasında düdük çalacak.

MHK, ligde bu hafta oynanacak karşılaşmalarda bir diğer dikkati çekici atamayı ise Yaşar Kemal Uğurlu’yu Medipol Başakşehir maçına vererek yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI