radyobir
radyobir

Fırat Nehri'ne düşen 2 kuzen boğuldu

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde pikniğe giden 2 kuzen Fırat Nehri'ne düşerek boğuldu. İki kuzenin de AK Parti 21, 22 ve 23'üncü dönem Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'ın abisi Beşir Akman'ın torunları oldukları öğrenildi.

21 Haziran 2018 08:44 | Kategori: Yaşam

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Keskince Kırsal Mahallesi’nde yaşandı. Yakınlarıyla birlikte pikniğe giden Beşir Akman (14) ve Ayşe Mevhibe Özkan (17) Fırat Nehri’ne düştü. Şahısların suya kapılarak çırpındıklarını görenler, suya atlayarak her iki genci de çıkarttı. Özel araçla Birecik Devlet Hastanesine kaldırılan Akman ve Özkan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İki kuzenin de AK Parti 21, 22 ve 23’üncü dönem Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman’ın abisi Beşir Akman’ın torunları oldukları öğrenildi. 

Dede Beşir Akman ise 2014 yılında belediye eski meclis üyesi Bozan K. tarafından iddiaya göre yeni meclis adaylığı nedeniyle yaşadığı tartışma sonucunda iş yerinde silahla vurularak öldürülmüştü. 

Her iki gencin cesedi hastane morguna konulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI