radyobir
radyobir

Fiyatı düşerse Balotelli alınacak...

Liverpool'un göndermeye sıcak baktığı 25 yaşındaki futbolcunun menaceriyle pazarlıklara başladı. İngiliz ekibinden senelik 5.5 milyon Euro kazanan Balotelli'nin maliyeti düşürülmeye çalışılıyor.

26 Temmuz 2016 11:15 | Kategori:

Geçen sezon İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan takıma kiralık olarak kazandırılan Mario Gomez, önceki hafta yaptığı açıklamayla yeni dönemde Beşiktaş’la yola devam etmeyeceğini açıklamıştı.

Bu gelişme sonrasında forvet transferi konusunda düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, birçok isimle temas kurduktan sonra İtalyan forvet Mario Balotelli’de karar kılmıştı.

Liverpool’dan yıllık 5.5 milyon Euro kazanan bu ismin menajeriyle mali konuları görüşmeye başladığı bildirildi. Dün Avusturya’da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Balotelli, eğer imkanlarımıza uyarsa neden olmasın!” diyerek bu transfer üzerine yoğunlaştıklarını söyledi.

Ada temsilcisi Liverpool’un Alman menaceri Jürgen Klopp’un kadrosunda düşünmediği İtalyan golcü için kulübünün tekliflere açık olduğu konuşuluyor.

Milan’dan Liverpool’a 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Balotelli için Liverpool’un, düşük bir bonservis bedeli belirlediği ve satın alma opsiyonlu kiralama önerilerine de sıcak bakıyor.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI